Information Maj

Hej,

Här är lite info från styrelsen.

Garageportar
Nu är alla garageportar på plats samt även de som har beställt port-öppnare skall ha fått de installerade. Vi har hört från några att portarna är tunga att stänga mm. Så har ni några problem eller något som ni inte tycker fungerar tillfredställande så maila till styrelsen vad som är problemet så skickar vi det vidare till Garageportsexperten. Glöm inte att ange vilket garagenummer som det gäller samt vilket husnummer som garaget tillhör (om det skulle vara några frågor).

Försäljning av fastigheter
Det finns en ny sida på http://tvestjarten.se/medlemmar/att-tanka-pa-vid-forsaljning/ med info om vad säljare och köpare bör tänka på/vet om för att skiftet i fastigheten skall gå smidigt för säljaren, köparen samt samfälligheten. Har ni några fler tips på saker som kan stå med så maila in till styrelsen.

Underhåll och skötsel av området
Varje radhuslänga har sitt eget område som skall skötas. Målsättningen är ett rent och fint område där alla är måna om att hålla området städat och prydligt hela året. De som bor i resp. länga kommer sinsemellan överens om när och hur arbetsuppgifterna skall utföras.

Ser ni några behov av större underhåll på området, maila till styrelsen@tvestjarten.se

Biltrafik på området
Kör mycket försiktigt! Utsätt inte lekande barn för risken att bli påkörda. Biltrafik på gångvägarna är inte förbjuden, men endast kortvarig i- och urlastning accepteras. Inget får hindra ambulans och brandkår. Klipp häckar och buskar så att sikten inte skyms.
Det är ett säkerhetskrav!

Idag så stoppade vi bilen denna bil som delade ut reklam i vårt område och sa till honom att han får gå, vi har även skickat till Svensk direktreklam som var hans arbetsgivare. Ser ni andra bilar på området som inte hör hemma här och kör där de inte får köra, så säg till dem.

DSC_0026

Garage och parkering
Varje fastighet har tillgång till en garageplats och en P-plats utomhus. Du som har fler bilar, använd garaget till åtminstone en av dem. Garagen skall alltid hållas låsta! Kontakta styrelsen vid fel på garagedörrar. Gästparkeringen är avsedd för våra gäster, inte för tjänstebilar eller långtidsparkering.
OBS! All parkering utanför markerade platser är förbjuden.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.