Öppen mailkonversation ang tung trafik i och ur området

Information angående återuppbyggnad efter brand 2016

Tack

Billy Hedman
Med vänlig hälsning
Styrelsen

www.tvestjarten.se
styrelsen@tvestjarten.se

 
Hej igen

Jag har vid talat det transport företag som vi anlitar, att det är de reglerna som gäller att de behöver ha en säkerhets vakt. På plats för att kunna köra in på området . Jag ska ta upp en förnyad kontakt med de i ärendet.
Jag har samma inställning som er. Och tar alvarligt på framställan.

Mvh Stefan

 

Hej igen Stefan,

Säkerhet går före allt. Om det inte finns någon vakt så kan inte transport ske av den typ att säkerhet inte kan garanteras för oss och våra barn.

Billy Hedman
Med vänlig hälsning
Styrelsen

www.tvestjarten.se
styrelsen@tvestjarten.se

 
Hej

Jag förstår eran oro ,Och ska försöka att ordna det så fort jag kan. Jag har tyvärr inte kunnat vara på plats där på hel tid.

Mvh Stefan pettersson (Ibab)

 

Hej Stefan Pettersson,

Det har inkommit klagomål till styrelsen angående tung trafik till och från er arbetsplats utan säkerhet för oss boenden.

Under mötet med er den 22 mars informerad ni att när detta sker så kommer det att finnas med en säkerhetsvakt framför eller bakom respektive fordon, beroende på körriktning. Detta för att säkerställa att ingen ska komma till skada.

Boende i vårt området har vittnat om att detta inte skett från er sida. Vi har mycket barn i området och vi behöver veta att dom kan leka säkert. Styrelsen ser allvarligt på detta. Vi hoppas nu på agerande från er sida så att det inte händer igen.

Billy Hedman

Med vänlig hälsning
Styrelsen
www.tvestjarten.se
styrelsen@tvestjarten.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.