Autogiro

Problemen med autogirot beror på ett tekniskt problem i samband med överföring av information från det gamla bokföringssystemet till det nya.

Autogirot kan inte aktiveras förrän all information har lästs in i nya systemet och tyvärr har det inte fungerat på rätt sätt.

Nu är vi äntligen på spåret och vi både tror och hoppas att dragningen för augusti ska fungera. Håll tummarna!

Detta innebär att samtliga betalningar för JULI månad måste göras manuellt till bankgiro 5273-6444

Vi ber alla som inte har betalat juliavgiften att betala den manuellt på det gamla sättet så fort som möjligt (senast sista augusti).

När alla filer är inlästa och första dragningarna är gjorda kommer en avstämning att göras mot varje fastighet och bokfört saldo för respektive fastighet kommer att kontrolleras och stämmas av med er individuellt så att vi är säkra på att allt är korrekt.

Vi ber om ursäkt för allt strul men i förlängningen kommer detta att underlätta och förenkla vardagen för oss alla och vi ber om tålamod och förståelse för att vi i styrelsen gör vad vi kan för att få ordning på problemen så fort det bara går.

Denna information distribueras både via e-mail och i era brevlådor. Får du inga mail från styrelsen? Kontakta oss i så fall så lägger vi till dig i sändlistan.

Om ni har några funderingar eller frågor är ni välkomna att kontakta styrelsen@tvestjärten.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.