Byte av bank/autogiro

Kära grannar och medlemmar i Samfällighetsföreningen Tvestjärten,

Vi närmar oss datum för vårt byte av bank och därmed också möjlighet att betala månadsavgiften till samfälligheten via autogiro.

ALLA betalningar som avser JUNI månad ska fortfarande betalas till plusgiro 41 57 61 – 6

Månadsavgift som avser JULI månad skall från den 1/7 betalas till bankgiro 5273-6444 eller via autogiro. Som vanligt gäller att man betalar senast den sista dagen i månaden = avgiften för juli betalas senast 31/7, avgiften för augusti betalas senast 31/8 osv.

För att ansluta till autogiro så gör ni på följande sätt (ange ert husnummer som betalarnummer)

  1. Gå in i er internetbanken och anmäl autogiro till Samfällighetsföreningen Tvestjärten bg 5273-6444
  2. ELLER klicka på den här länken FORMULÄR AUTOGIRO TVESTJÄRTEN  Fyll därefter i era uppgifter och godkänn med bankid eller mobilt bankid.
  3. ELLER för de som inte har tillgång till dator och/eller internetbank så får man prata med sin bank så hjälper de till att lägga upp autogirot manuellt.
  4. ELLER om man absolut inte vill ansluta till autogiro så går det fortfarande bra att betala manuellt varje månad, kom bara ihåg att betalningar efter den 1/7 ska gå till bankgiro 5273-6444 och inte till det gamla plusgirokontot.

För att minimera arbetet för styrelse och bokföringsbyrå är styrelsens önskan och rekommendation att man väljer att betala via autogiro. Tack på förhand till alla som väljer autogiro.

Har du frågor, funderingar eller behöver mer information? Kontakta i så fall styrelsen@tvestjarten.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.